Meglepően olcsó hajlítható mobillal készülhet a Samsung

0

Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a Samsung valamilyen olcsóbb hajlítható mobillal készül a jövőben, ez egyértelmű érdeke, hiszen az ilyen kialakítású okostelefonok terjedésének útjában elsősorban a vaskos árazás áll. Arra viszont senki nem számított egészen eddig, hogy az a bizonyos megfizethető flexibilis készülék még a hagyományos kialakítású Galaxy A54-nél is olcsóbb lehet.

A Samsung a hírek szerint középkategóriás hajlítható okostelefonnal, okostelefonokkal készül jövőre, de eddig nem lehetett tudni, hogy mégis milyen áron tervezik forgalmazni ezeket a készülékeket. Az egyik egészen megbízható értesüléseket szállító szivárogtató most erre a kérdésre is tudni véli a választ. A Samsung nem teketóriázik, állítólag egészen durván le fogja metszeni az árakat.

A dél-koreai vállalat 400-500 dollár (140-175 ezer Ft) közötti áron tervezi forgalomba helyezni középkategóriás hajlítható Galaxy mobilját, esetleg mobiljait – állítja az X-en tevékenykedő Revegnus nevű bennfentes. Ez az összeg valószínűleg egy Galaxy Z Flip variáns ára lehet, ezek a készülékek nagyjából 1000 dollár körül szoktak kezdeni, miközben a Fold mobilokat 1800 dollárért kínálják a rólunk nyugatra fekvő régiókban. Így aztán a szivárogtató által említett kedvező ár leginkább egy flip kialakítású okostelefon esetében lehet reális, bár ki tudja.

Ami viszont tény, hogy ezzel az árral a Samsung mobilja kedvezőbb ajánlattá válna az összes eddigi, aránylag megfizethető összegért értékesített hajlítható készüléknél, gondolunk a 700 dolláros Motorola RAZR-ra, vagy a Tecno Phantom V Flipre, ami early bird áron 600 dollárért is vihető volt egy ideig. A Revegnus által említett Samsung modell olyan telefonokkal lenne egy ligában, mint a Samsung Galaxy A54, sőt, akár olcsóbb is lehetne nála. Mindezek alapján talán jövőre érkezhet el annak az ideje, hogy a hajlítható okostelefonok szélesebb körben is elterjednek, de persze egyelőre nem akarunk semmit sem elkiabálni.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid