Meglepően olcsón cseréli a Samsung az új hajlítható mobilok kijelzőjét, csak nem nálunk

0

Egy hajlítható kijelzős okostelefon esetében a magas ár mellett az is visszatarthat sokakat a vásárlástól, hogy a garancián kívüli szervizelés általában egy vagyonba kerül. A kijelző cseréje különösen drága egy ilyen flexibilis modellnél, de bizonyos régiókban a Samsung kínál egy kedvező opciót: átszámolva akár 11 ezer Ft-ért is megoldják nekünk ezt a Galaxy Z Fold 4 és a Galaxy Z Flip 4 esetében.

Nyilván ennél jóval többe kerül már maga a panel is, és erre még rájön a szerviz munkadíja, de a Samsung úgy gondolta, hogy egy ilyen kedvezményes ajánlattal bátrabban vásárolnak majd az új hajlítható telefonokból a felhasználók.

Egész konkrétan arról van szó, hogy akik előfizetnek a Samsung Care+ szolgáltatása, azoknak mindössze 29 dollárért, vagyis kb. 11 ezer Ft-ért kicserélik a Fold 4 vagy a Flip 4 hajlítható kijelzőjét szükség esetén. Ez már a Care+ legolcsóbb csomagjára is érvényes, ami havonta 11 dollárba, vagyis kb. 4200 Ft-ba kerül. Összehasonlításképpen nálunk egy Fold 4 kijelzőjének a cseréje valószínűleg 200 ezer Ft fölött lesz.

Ha félted a mobilod, akkor egy elég jó lehetőségről van szó, a gond csak az, hogy Magyarországon még nem érhető el ez a szolgáltatás. Néhány európai országban viszont már működik, így reménykedhetünk benne, hogy előbb-utóbb nálunk is bevezetik. Egyébként lehetséges, hogy lesz valamilyen más kedvezményes lehetőség, ami Magyarországon is érvényes, de erről egyelőre nincs infónk.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid