Megnézték, mennyire strapabíró a Samsung Galaxy Z Fold 3

0

A Galaxy Z Fold 3 messze nem lett egy strapatelefon, sőt, a hajlítható kialakítása miatt jóval könnyebben sérül, mint egy hagyományos készülék, de a Samsung szerint sokkal masszivabb, mint a korábbi modellek. Nézzük, mit jelent ez a valóságban! 

Zack, a JerryRigEverything YouTube-csatorna videósa elvégezte szokásos strapatesztjét a Galaxy Z Fold 3-on, érdemes végig nézni.

A telefon meglepően jól állja a sarat, valóban sokat javult az elődeihez képest. Az egyik nagy újítás az IPX8 vízállóság, és bár porálló minősítést nem kapott a készülék, nem jelentett neki gondot egy kis homok. A zsanér sokkal jobb, nem jutnak be könnyen az apró szemcsék, ami mindenképpen hatalmas előrelépés.

A külső kijelző jól állja a karcokat, a belsőre viszont továbbra is vigyázni kell. Bár kaptunk S Pen támogatást, csak spéci tollal használható a Z Fold 3, és a kijelző műanyag borítása miatt akár körömmel is maradandó nyomokat lehet hagyni rajta.

Összességében kiválóan teljesített a mobil, még a hajlítási tesztet is bírta, így már bátran ajánlható mindennpos használatra. Persze megkéri az árát a Samsung, a napokban jelent meg, és 699.990 Ft-ért het beszerezni hivatalos forrásból.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid