Állítólag nem kapja meg a 200 MP-es kamerát a Samsung Galaxy S22 Ultra

0

A Samsung egy 200 MP-es kameraszenzoron dolgozik jelenleg is, ami még idén bemutatkozhat, és korábban voltak azzal kapcsolatos hírek, hogy ez kerül majd a gyártó jövőre érkező csúcsmobiljába, a Galaxy S22 Ultrába. Most azonban úgy néz ki, hogy a vállalat nem akarja tovább űzni a megapixeleket a készüléke esetében.

Az egyik ismert szivárogtató, aki már sokszor bizonyította megbízhatóságát, nemrég azt írta a kínai közösségi médiában, hogy a Galaxy S22 Ultra a korábbi hírekkel ellentétben nem kap 200 MP-es kamerát, helyette a legutóbbi 108 MP-es megoldásukat, az ISOCELL HM3-at fejlesztik tovább, és ez kerül majd a zászlóshajóba.

A Samsung tehát egyelőre nem kíván továbblépni a megapixelháborúban, legalábbis az S22 Ultra esetében, de a saját fejlesztésű, telefonokba szánt 200 MP-es szenzorjuk valószínűleg menetrendszerint meg fog érkezni. Csak éppen nem egy saját telefonba szánják, legalábbis első körben, a hírek szerint ugyanis ismét egy Xiaomi mobilba kerülhet majd elsőként beépítésre a rekord felbontású megoldás.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid