Megsemmisítette egy nő autóját a kigyulladó telefon

0

Az utóbbi időben kevesebbet hallani az akkumulátoros balesetekről, ám most egy igazi horrorsztori híre járja be a netet, amely újra felhívja a figyelmet a mindenki zsebében ott lapuló veszélyre.

Az amerikai ABC egyik TV csatornája (WXYZ) hozta le a sztorit, amely egy detroiti nővel esett meg, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra. A hölgy a hírek szerint a Nissan Maxima típusú autójában utazott, miközben 2 telefonja (Samsung Galaxy S4 és Galaxy S8) a pohártartóban hevert.

Az egyik pillanatban arra lett figyelmes, hogy valamelyik mobil szikrázni kezdett, és lángok csaptak fel. Azonnal félrehúzódott, és kiszállt a gépjárműből, ami egyébként nem sokkal utána ki is gyulladt. Azt sajnos nem közölték, hogy melyik mobil hibásodott meg, és azt sem tudni egyelőre, hogy gyári, vagy esetleg utángyártott alkatrész okozta a tüzet, de abban biztosak lehetünk, hogy a Samsung alaposan utána fog járni a dolognak, már meg is kezdték a vizsgálatokat.

A WXYZ felkereste a tűzoltókat is, akik megerősítették a nő történetét, aki az eset óta alvás problémákkal küzd. Ez érhető is, hiszen az autó nem néz ki túl jól, és elképzelni is szörnyű, hogy mi lett volna, ha valami oknál fogva nem tud kijutni belőle.

Az utóbbi években elég sok mobillal akadtak ilyesfajta problémák, ám azok általában hibás szériák, vagy utángyártott alkatrészek miatt történtek. Úgy látszik, időnként újra felbukkan egy-egy hasonló eset, ami sajnos a jelenlegi technológiából kiindulva elkerülhetetlen. Annyira persze azért nem kell aggódni, mert egy hasonló meghibásodásnak az esélye nagyon alacsony.

Forrás: WXYZ Via Phonearena, Index.hu

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid