Megszűnhet a Samsung Galaxy S és a Galaxy Note széria

0

Érdekes új infók érkeztek egy megbízható forrásból, és ha minden igaz, a Samsung komoly változásokkal készül a következő évre a csúcsmobiljait illetően.

A 2010 elején indult Galaxy S sorozat lassan 10 éves lesz, a phablet kategóriát megteremtő Note széria pedig épp most töltötte be a 8-at. Ezek elég hosszú idők, és a Samsung egy ideje már tervez egy komolyabb megújulást a csúcskategóriában. Az S10 mobilok bemutatóján el is árulták, hogy a soron következő “S11” név nem annyira tetszik nekik, és ha ezen változtatnak, akkor minden bizonnyal a Note 11-ből sem lesz semmi. Már csak azért is, mert szóba került a két széria összevonása.

Mindez csak pletykának hangzik, de van benne bőven logika, ráadásul nem akárki erősítette meg. Az egyik legismertebb szivárogtató, Evan Blass posztolt nemrég arról Twitteren, hogy a Galaxy S és a Galaxy Note mobilok helyett jövőre egy teljesen új, “Galaxy One” vonal jöhet.

Persze ez még nincs eldöntve, a Samsungnál egyelőre folyik a vita arról, hogy hogyan lépjenek tovább. Az biztos, hogy szokás szerint az év eleje felé, február környékén jön új csúcsmobil, vagy inkább csúcsmobilok, de ezek elnevezése még kérdéses. Az S11-re valóban minimális az esély, nem hangzik valami jól, főleg a kerek 10-es után. A Huawei is hasonló cipőben járt, náluk a P10-et a P20 követte, de a Samsung valószínűleg nem ezt az utat választja, és egy teljesen új szériát indít.

Evan Blass szerint az év első felében egy olyan új sorozat jöhet, ami átveszi az S és a Note mobilok helyét is, vagyis lesz benne S Pen, az év második felében pedig a Note telefonok helyett már hajlítható modellek érkezhetnek.

Ettől függetlenül készüljetek fel arra, hogy jönnek majd “Galaxy S11” hírek, hiszen az új széria készül, csak valószínűleg más lesz a neve. A Blass által említett “Galaxy One” csak egy lehetőség, jó eséllyel még a Samsung sem döntött, így jobb híján egyelőre csak S11 néven tudunk hivatkozni a 2020-as sorozatra.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid