Jön a Xiaomi Mi 9 Pro 5G, egy új Mi MIX mobil és a MIUI 11

0

A Xiaomi hivatalosan is bejelentette, hogy számos érdekes újdonságot készül bemutatni szeptember 24-én, lesznek új csúcsmobilok, TV és friss rendszer is!

A gyártó Kína legnagyobb közösségi oldalán, a Weibón osztotta meg a hírt, hogy szeptember 24-én lesz a régóta várt sajtóesemény. Ezen debütál majd két 5G-s csúcsmobil is, az egyik a Mi 9 Pro 5G, a másik pedig a Mi MIX 5G. Utóbbi elvileg egy “koncepciótelefon” lesz, egyelőre nem tudni, hogy milyen kapcsolatban áll a Mi MIX 4-gyel, esetleg helyette jön-e.

Egyébként a Mi 9 Pro 5G-ben debütál a Xiaomi új, szupergyors, 30W-os vezeték nélküli töltési megoldása, a Mi Charge Turbo, amivel egy 4000 mAh-s aksi mindössze 25 perc alatt 0-ról 50%-ra tölthető, a teljes töltés pedig 69 perc alatt meg végbe.

A telefonok mellett bemutatkozik a Xiaomi új felülete, a MIUI 11 is, ami minden bizonnyal számos készülékre meg fog jelenni, a Mi 9T például már októberben megkapja a hírek szerint. Szó esett még egy új Mi TV-ről is, de erről egyelőre nem sok minden derült ki.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid