Nemsokára megszűnik a régi Facebook kinézet

0

A Facebook az év eleje felé vezette be szélesebb körben is az új böngészős felületet, amit azóta szinte bárki kipróbálhat, de eddig nem volt kötelező használni, szabadon lehetett a régi és az új kinézet között váltani. Ez azonban nem sokáig marad így.

A Facebook új felületét régóta fejlesztik, nagyon sokan használják is, míg mások kipróbálták, de nem tetszett nekik, ezért visszaváltottak a régire. Ha ez utóbbi csoportba tartozol, akkor van egy rossz hírünk: szeptembertől megszűnik a korábbi dizájn. Pontos dátum még nincs, de ideje felkészülni, és megbarátkozni a friss felülettel, akár tetszik, akár nem.

Az új megjelenés bekapcsolásához nem kell mást tenned, mint a böngészőben lenyitnod a Facebook oldalsó menüjét a jobb felső sarokból, és itt kiválasztanod a képen jelölt opciót (Az új Facebook megtekintése).

Hosszú évek óta nem volt akkora változás a Facebook megjelenésében, mint a mostani, nem véletlenül nevezik úgy a frissítést a közösségi oldalnál, hogy az “új Facebook”. A dizájn sokkal szellősebb, letisztultabb lett, megváltozott az egyes menüpontok és szekciók elrendezése, több lett a fehér háttér, és bekapcsolható a sötét mód. Ezek mellett pedig elvileg gyorsabb is lett az egész oldal.

Régi dizájn:

Új dizájn:

Neked melyik tetszik jobban, az új vagy a régi felület?

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid