Megszűnt a Nexus 5 értékesítése

0

A Google végleg befejezte a Nexus 5 forgalmazását, amelynek gyártása még a tavalyi évben véget ért. A 2013-as év csúcsmobilja már nem található meg a keresőóriás frissen megnyitott online üzletében sem.

Főleg a kompaktabb méretű készülékek kedvelőinek szomorú ez a hír, hiszen akik egy módosítatlan Android élményt nyújtó Google-mobilra vágynak, kénytelenek lesznek a jövőben a Nexus 6-ot választani (vagy más forrásból Nexus 5-öt venni). Félreértés ne essék, a Motorola hat hüvelykes modellje kiválóra sikeredett, de ez a kijelzőméret nem mindenki számára jelent választható alternatívát.

Nexus_5_fekete

Az LG gyártotta Nexus modell értékesítésének abbahagyása kizárt, hogy bárkit is meglepetésként ért volna, hiszen a készülék tömeggyártása még 2014 decemberében véget ért. A pletyka, mely szerint a jövőben több Nexus okostelefon is lesz párhuzamosan, talán adhat némi reményt azoknak, akik Nexus mobilt szeretnének, de nem akarnak phabletet vásárolni. Lenne ráció abban, hogy a Google két különböző méretű referenciakészülékkel próbálkozzon, bár ez egyelőre csupán spekuláció, és semmi nem támasztja alá.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid