Megújulnak a reakciógombok a Facebookon

0

A Facebook állandóan újít valamit, most például a reakciógombok kerültek sorra. Az új dizájn már kész, és sokaknál be is kapcsolták, de egyelőre még nem mindenki látja.

2016-ban érkeztek meg a Lájk gomb mellé az egyéb reakciók (Imádom, Vicces, Hűha, Szomorú és Dühös), amelyek azóta változatlan formában működnek, leszámítva persze az időszakos gombokat (pl. anyák napi virág). Most azonban Jane Manchun Wong, aki már számos alkalommal rántotta le a leplet idő előtt a közösségi oldal újításairól, megmutatta, hogy milyen lesz a reakciók új dizájnja.

Egyből szembetűnik, hogy a korábbi egyszerű gombok színátmenetes hátteret kaptak, így 3D-s hatást keltenek, és ha elindítod a videót, az is észrevehető, hogy megújultak az animációk, kicsit összetettebbek lettek. A Facebook mintha kicsit szembemenne a mai trendekkel, hiszen a legtöbben pont a minél egyszerűbb, flat (lapos) grafikai elemekre törekednek.

A beszámoló szerint a Facebook még teszteli a reakciógombok új megjelenését, de úgy tudjuk, hogy már hazánkban is sokaknál megjelent a frissített dizájn, asztali gépen és mobilon egyaránt.

Forrás: Jane Manchun Wong (Twitter)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid