Megújult az androidos YouTube kliens

0

A hír talán annyira nem meglepő, hiszen folyamatosan fejlesztik az alkalmazásokat, és néha csak apróságokat változatnak, ami talán fel sem tűnik, ám ezúttal egy kicsit nagyobb megújulás történt a YouTube esetében.

A Google már el is kezdte élesíteni az új kinézetet, amely az androidos alkalmazást érinti. Az új változatban kapunk felülre egy keresősávot, a videók alatti ikonok megnőnek, és van pár egyéb változás is.

Korábban ha keresni szerettünk volna egy videót, akkor előbb rá kellett kattintanunk a keresés ikonra a jobb felső sarokban. Ez egyszerűsödött le egy kicsit, amivel megspórolnak nekünk egy klikkelést (köszi Google). Az új verzióban ez a keresőmező szokás szerint felül helyezkedik el, és a bal saroktól indul.

Régi és új felület

A videó alatt található ikonok mérete is növekedett minimálisan, és jobban kinyúlnak a kijelző széléig. Mivel a keresés ikonja is eltűnik felülről, ezért innentől a videó feltöltése ikon közvetlenül az avatarunk mellett megtalálható.

A frissítés már meg is indult, jó esély van rá, hogy már nálad is az új kinézet látszik, de ha nem, akkor frissítsd az appot, vagy várj néhány napot.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid