Megújult kameradizájnnal jöhet a Huawei P60

0

A Huawei már javában készíti a 2023-as csúcsmobiljait, a P60 és a Mate 60 telefonokat. Az előbbi széria valamikor márciusban debütálhat, és most egy kiszivárgott tok fotója buktatta le a megújult hátlapi kialakítást.

Az alábbi fotót az egyik ismert kínai szivárogtató, Digital Shat Station osztotta meg, és állítólag a Huawei P60-hoz készült szilikon tok tálható rajta.

Ez alapján már sejthető, hogy a Huawei dobja a P50 mobilokkal bevezetett dupla körös kameraelrendezést, helyette egy téglalap alakú szigetet kapunk, középen egyetlen hatalmas körrel, jó eséllyel ebben lesz a fő szenzor. A bal felső sarokba kerülhet majd az ultraszéles látószögű egység, alulra pedig a telefotó kamera, ami talán egy periszkópos megoldás lesz. A sziget jobb felső sarkába pedig a LED segédfény kerülhet egy színérzékelő szenzorral.

A Huawei P60 mobilok bemutatója tehát március környékén várható, minden bizonnyal a Snapdragon 8 Gen 2 felel majd a meghajtásért, de 5G modem nélkül. Az év második felében, szeptember körül pedig érkezhetnek a Huawei Mate 60 telefonok, ezekről azonban még szinte semmit sem tudni.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid