Snapdragon 8+ Gen 1 chippel debütálhat a Realme GT Neo 5

0

Arról már lehetett hallani, hogy elképesztő, 240 wattos gyorstöltéssel érkezik a Realme GT Neo 5, illetve arról is esett szó, hogy tripla kamerás képrögzítő rendszer foglal majd helyet az okostelefon hátoldalán. Most újabb értesülések láttak napvilágot, amelyekből kiderül, hogy milyen lapkakészlet hajta a készüléket, illetve milyen típusú elsődleges kamerát szerelnek majd a hátoldalára.

A Realme GT Neo 5 belsejében a legfrissebb információk szerint Snapdragon 8+ Gen 1 chipset végzi majd a számításokat, amelynél ugyan van újabb, de nyers teljesítmény tekintetében továbbra is a csúcskategóriás mezőnyben foglal helyet. Az okostelefon hátoldalán pedig egy optikai képstabilizátorral felvértezett, 50 megapixeles, Sony IMX890 szenzorra épülő elsődleges képrögzítő egység foglal majd helyet. A kamera ismerős lehet az Oppo egyes készülékeiről, hasonló megoldás található a Find N2 és a Reno 9 Pro+ hátlapján is.

Korábbi render OnLeaks jóvoltából

Az új értesülések mellett napvilágra került egy render is, ami valószínűleg még nem hivatalos, viszont olyasvalaki készítette, aki általában megbízható információkat szállít. A forrás szerint a Realme semmilyen módon nem fogja korlátozni a Snapdragon lapkakészlet teljesítményét, vagyis az teljes erejével áll majd az okostelefon jövendőbeli tulajdonosának rendelkezésére.

Valószínűleg csak egy “rajongói” render

Mivel a lapkakészlet mégiscsak egy korábbi csúcskategóriás megoldás, annak alkalmazása egy Neo szériás okostelefon esetében azt jelentheti, hogy ezek a készülékek a jövőben már nem középkategóriás modellek lesznek, hanem ténylegesen átkerülnek a prémium kategóriába. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Realme GT Neo 5 bejelentésére mikor kerül sor, de mivel egyre sűrűbben hallani róla, valószínűleg a hivatalos leplezés sem lehet messze.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid