Megválasztották 2019 legjobb telefonját!

0

Bár a koronavírus miatt elmaradt az MWC expó, a rendezvényért felelős GSM Association kiosztotta a szokásos díjait, többek között megválasztották 2019 legjobb telefonját is.

A 16 iparági szakértőből álló zsűri véleménye szerint a tavalyi év legjobb okostelefonja összességében a OnePlus 7T Pro volt.

Az indoklás szerint egy gyakorlatilag felülmúlhatatlan készüléket alkotott a OnePlus technológiai szempontból, ami elsőrangú processzoros teljesítménnyel, gyors töltéssel és kiváló szoftverrel rendelkezik, ráadásul mindezt elérhető áron kínálják.

“This is virtually unsurpassable from a technology perspective, with class-leading processor speed, rapid charge times and excellent software. An all-round product at an accessible price point, the company should also be recognised for its impressively successful go to market strategy.”

A OnePlus 7T Pro valóban egy kiváló készülék lett, érdemes még kiemelni a 90 Hz-es hajlított Fluid AMOLED kijelzőjét, amit nem rondít el semmiféle notch vagy kameralyuk, ugyanis a szelfikamerát egy pop-up mechanizmussal oldották meg. A mobil már 650 dollár környékén (~200 ezer Ft) beszerezhető 8+256 GB-os változatban, de kérhetjük akár spéci McLaren kiadásban is 12 GB RAM-mal.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Egyetértesz a GSM Association döntésével, vagy inkább másnak adtad volna a díjat? Szerinted melyik volt 2019 legjobb mobilja?

Forrás: GSMA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid