Megvan a dátum: ekkor mutatja be a Google az Android 15-öt

0

Már megindult az Android 15 előzetes tesztelése, eddig egy fejlesztői verzió jelent meg, de ez még elég messze áll a végleges kiadástól, és messze nem alkalmas mindennapi használatra. Májusban azonban részletesebben is bemutatja a Google az új rendszert és annak funkcióit.

A keresőóriás nemrég bejelentette, hogy május 14-én indul az idei Google I/O fejlesztői konferencia, amelynek az egyik fő témája természetesen az Android 15 lesz.

A Google hivatalos ütemterve szerint most márciusban érkezik a második fejlesztői előzetes, az Android 15 DP2, majd áprilisban megindul a béta program. A májusi nagyobb szabású bejelentéskor tehát már nagyjából tudhatók lesznek, hogy milyen újításokat hoz a friss rendszer, de a tényleges megjelenésre őszig kell majd várnunk.

A Google I/O-n persze nem csak az Android 15-ről lesz szó, hanem az ökoszisztémába tartozó további rendszerekről is, mint az Android TV, a Chrome OS vagy a Wear OS. Ezek mellett bemutatkozhat a vállalat legújabb középkategóriás telefonja, a Pixel 8a, amiről már azért elég sok mindent tudunk.

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid