Megvan mikor indul a hajlítható Samsung okostelefonok gyártása

0

A hajlítható okostelefonok koncepciója még most is a jövőt idézi, holott a Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy a jelen kézzelfogható részévé tegye azokat. A dél-koreai óriásvállalat állítólag 2017 harmadik negyedévében fogja elkezdeni a prototípusok gyártását többezres nagyságrendben. 

A Samsung már többször mutatott be különféle flexibilis kijelzőket, amelyek négy csoportba sorolhatók: ívelt, hajlított, hajlítható és feltekerhető. A kijelzőtechnológiák már készen állnak, és a legfrissebb értesülések szerint a koreai vállalatnak már van működőképes prototípusa a hajlítható okostelefonból is.

Állítólag már a végső fázisba ért a fejlesztés, és a harmadik negyedévben elő is állnak a prototípusokkal. Több ezer ilyen készüléket terveznek legyártani, amiket szétküldenek majd a partnereknek, és a visszajelzések alapján fogják meghatározni a további lépéseket.

Úgy tudjuk, hogy a Samsung már a nemrég befejeződött MWC expón mutatott be hajlítható mobilt, de csak zárt körben. A szeptemberi IFA kiállításon viszont talán már a nagyközönség is láthatja majd a fejlesztést.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid