Megvan, mikor jöhet a Xiaomi Mi MIX 3

0

A Xiaomi idén elhalmozott minket telefonokkal, és jó pár csúcskategóriás készülék is akad ezek között, az igazi nagy dobás azonban még hátra van. A hamarosan bemutatkozó Mi MIX 3 az eddigi legfejlettebb Xiaomi telefon lehet.

Nemrég felkerült egy plakát Kína legnagyobb közösségi oldalára, a Weibóra, és bár a felbontás elég gyenge, az jól kivehető rajta, hogy a Xiaomi Mi MIX 3 bemutatójáról szól, ami állítólag október 15-én lesz.

A kép valódisága egyelőre kérdéses, de az biztos, hogy ebben a hónapban tartják a bemutatót, hiszen a Xiaomi fejese is megerősítette ezt, amikor megosztotta az első képet a mobilról.

Xiaomi Mi MIX 3

A Xiaomi Mi MIX 3 végre szinte teljesen keretmentes kijelzővel jöhet, és a szelfikamerát úgy oldják meg, hogy a hátlapot fel lehet majd csúsztatni. Az ujjlenyomat-olvasó természetesen a kijelzőben lesz, így a hátlapra csak a duál kamera kerül. Hardveres téren maradhat a Snapdragon 845, amihez 6 vagy 8 GB RAM-ot pakolnak verziótól függően, a kamerák viszont sokat fejlődhetnek, főleg az előlapi, ami az eddigi MIX telefonok fő gyengepontja volt.

Egyébként egy rövid videónk is van már a mobilról:

Via: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid