Nem láttuk még ilyen olcsón a OnePlus 6-ot!

0

Ár/érték arányban az egyik legjobb csúcsmobil a OnePlus 6, és mivel hamarosan érkezik az utód, most nagyot csökkent az ára.

Hamarosan jön a 6T, akkor minek vegyek OnePlus 6-ot? – merülhet fel joggal a kérdés, de rengeteg érv szól mellette. Az utódról már lehagyják a jack csatlakozót, és hardveresen nem fog előrelépést jelenteni. A nagy újítás a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó és a csepp alakú notch lesz, de ha ezek nem hoznak lázba, akkor a OnePlus 6 tökéletes választás lehet.

A készülék a hivatalos oldalon 168 ezer Ft-os árról indul (6+64 GB-os modell), most viszont akár 450 dollárért is beszerezheted a GearBest akciójában ingyenes vámmentes Priority Line szállítással, így cirka 126 ezer Ft-ból kijön az egyik leggyorsabb androidos csúcsmobil.

Részletek és vásárlás az alábbi linken:

Egyébként a OnePlus 6 az egyik első telefon volt, amely megkapta az Android 9.0-t, nagyon kevés készülék van ezen kívül, ami már a legújabb verziót futtatja.

Többen írták, hogy ez az A6000-es verzió, amit alapvetően az ázsiai piacon forgalmaznak, de nincs semmi lényeges különbség, ugyanúgy támogatja az összes itthoni 4G sávot (B20-at is), és magyar nyelv is van benne! (A OnePlus 6-ból nem is létezik olyan, amiben ne lenne B20.)

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid