Megvan a Samsung Galaxy S11 kódneve

0

Bár egyelőre a Galaxy Note 10 modellek vannak a soron, és a Galaxy S11 széria megjelenésére még elég sokat kell várni, most érkezett néhány információmorzsa.

Az egyik ismert kiszivárogtató szerint már folyik a Galaxy S11 fejlesztése, és a készülék “Picasso” kódnév alatt fut jelen pillanatban a Samsung szakemberei között.

Egyelőre nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni ebből a kódnévből. Még az is kérdéses, hogy mennyire lesz jelentős dizájnváltás az S10 szériához képest, hiszen ilyesmire két évente szokott sor kerülni a Samsungnál, tehát az S11-nél pont nem lesz annyira esedékes a dolog. Már ha persze Galaxy S11 lesz a mobil végleges neve, de ezt egyelőre nem tudjuk.

Egyébként a Note 10 fejlesztése “Da Vinci” jelzés alatt fut, és itt már tudomást szereztünk néhány változásról. Az előlapi kameralyuk elvileg középre kerül a szimmetria jegyében, a hátlapi kamerák pedig függőlegesen helyezkednek majd el, és oldalt lesznek, akárcsak az iPhone-ok esetében, vagy mondjuk a Huawei P30 mobiloknál. Jó lenne, ha az S11 még tovább lépne, és mondjuk eltűnne a kameralyuk a kijelzőből, de nem valószínű, hogy erre sor kerül.

A Galaxy S11-ből is több modellre lehet majd számítani, valószínűleg minimum három készüléket kapunk, amelyek már alapból 5G támogatással érkezhetnek. A korábbi évek tapasztalatai alapján a bemutató 2020 februárjában várható.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid