Megvannak a Samsung Galaxy M23 és M33 modellek európai árai

0

Minden különösebb felhajtás nélkül, egészen csendesen jelentették be a Samsung Galaxy M23 és Galaxy M33 modelleket, amelyekkel kapcsolatban csak annyi volt biztos, hogy a középkategóriás készülékek sorát erősítik, illetve, hogy megjelennek majd az európai piacon is. Az áruk akkor még nem volt ismert, de most már erről a rejtélyről is lehullott a lepel.

Az itt olvasható árak Németországra vonatkoznak, szemlátomást ez az ország lesz az első Európában, ahol a telefonok felkerülnek a boltok polcaira.

Samsung Galaxy M23

A Samsung Galaxy M23 a napokban már kapható lesz a németeknél, ahol 289 eurót (~108 ezer Ft) kell majd leszurkolni a mobilért, amelyet 4 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral kínálnak, narancssárga, világoskék és sötétzöld köntösben.

A Samsung Galaxy M33 rendelkezik a két készülék közül a menőbb jellemzőkkel, a telefon forgalmazására április 8-ig kell várni a német piacon, ahol majd 349 eurót (~130 ezer Ft) kérnek majd el érte.

Samsung Galaxy M33

Az okostelefon ezért az összegért 6 GB operatív memóriát és 128 GB belső tárhelyet kínál, a borítás pedig kérhető sötétkék, khaki-zöld és barna árnyalatokban egyaránt. Ha érdekelnek a készülékek jellemzői, akkor ajánljuk korábbi cikkünket elolvasásra!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid