Új szériát indított a Meizu, itt az A5

0

A kínai Meizu útjára indította “A” szériáját, amelynek legelső elérhető tagja az A5 lett. A készülék nem váltja meg a világot, de tekintve a 105 dolláros árcéduláját, ki lehet jelenteni, hogy nem is ez a célja, viszont összességében kellemes jellemzőkkel bír.

A gyártó weboldalán közzétett okostelefon leginkább a vékonyabb pénztárcájúak vagy a kisebb igényűek számára lehet egy remek opció. 5 hüvelykes megjelenítőjén HD felbontásban pompáznak a tartalmak, miközben a kijelző takarásában láthatatlanul egy MediaTek MT6737 lapkakészlet dolgozik.

Az operatív memória 2 GB, míg a telefon háttértára 16 GB-os. A mobil elsődleges kamerájának felbontása 8 megapixel, a képernyő felőli oldalon pedig egy 5 megapixeles érzékelő csücsül. A Meizu A5 144×70.5×8.3 mm-es dimenziókkal rendelkezik, és mérlegre helyezve 140 grammot nyom. E tömeg jelentős részét a mobil 3060 milliamperórás akkumulátora teszi ki. Ami a kapcsolódási lehetőségeket illeti, az okostelefon mindent tud, amit egy olcsó készüléknek tudnia kell: Bluetooth 4.1, LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n stb….

A választható színek között szerepel a fekete, az ezüst és az arany. A készülék helyi pénzből átszámítva 105 dolláros áron kapható, első körben Kínában. A forgalmazás már meg is kezdődött.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid