Meizu fülhallgatók nagy kedvezménnyel a LightInTheBox oldalán

0

Egyre több telefon dobozából spórolják ki a füleseket, vagy adnak hozzájuk gyenge minőségűt, így hát mutatunk pár típust a Meizutól, melyek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A Lightinthebox jóvoltából tettünk szert néhány kuponra, melyek segítségével elég jó áron lehet megvásárolni a Meizu fülhallgatóit. A készlet korlátozott, és csak pár napig jók a kuponok.

A Meizu TW50 a gyártó egyik legkomolyabb fülhallgatója, hiszen vezetékmentes, ráadásul nagyon apró, a fülünkből is alig látszik ki. Nagyon komfortos, és különösen ajánlott sportoláshoz, edzésekhez, mivel abszolút nem fog minket zavarni a tevékenységünkben. Súlya is mindössze 5.8 gramm, ráadásul touch controlt is kapott, így a főbb funkciókhoz elég lesz megérintenünk az apróságot.

Bluetooth-on keresztül csatlakozik majd mobilunkhoz, és 10 méteres hatótávval rendelkezik. A beépített akkumulátor a méret miatt elég apró lett (170 mAh), és ez kb. 3 óra zenehallgatásra elég egy töltéssel. Szerencsére a hozzáadott dobozka egyben powerbank is, és ezzel további 12 órát használhatjuk majd. A Meizu TW50-et jelenleg 90 helyett 67.43 euróért rendelhetitek meg a LITBMEIZUTW50 kuponkód segítségével, ami mellé 4 euró a szállítás, és lehet vámbiztosítást is kötni. Ha szeretnétek egy ilyen fülest, ezen a linken tudjátok megrendelni.

A Meizu M20 egy olcsóbb típus, és a szokásos vezetékes kivitelt kapjuk, de szerencsére ez sem egy átlagos darab. Mikrofonnal is ellátták, így headsetként is használható, ráadásul egy kis kontrollert is elhelyeztek a vezetéken, amellyel a szokásos funkciók érhetőek el (hívásfogadás, zene megállítása/lejátszása, számléptetés és hangerő módosítása). A Meizu M20 jelenleg 8.3 euróért rendelhető meg a LITBMEIZUME20 kuponkóddal. Részletekért katt ide.

A Meizu EP51 a fenti 2 füles ötvözésének tekinthető. Vezetéknélküli fülhallgatóról beszélünk, amely headsetként is használható, a nyakpánton pedig megtalálható a kontroller és ide került az aksi is. Cserében viszont jobban bírja szuflával, és 6 óra zene hallgatást tesz lehetővé. A LITBMEIZUEP51 kupon segítségével 22.75 euróért tudjátok megrendelni, amely mellé 4.85 euróba került a szállítás. A kis összeg miatt ezt nem vámolják, nem szükséges a tax insurance. Részletek és rendelés ezen a linken.

Akik nem szeretik az olyan fülhallgatókat, amiket mélyen a fülbe kell dugni, azoknak remek választást lehet a Meizu EP21. Itt is megkapjuk a kontrollert és a mikrofont, és minimalista dizájn jellemzi. Aki sokat beszél telefonon, és nem szereti tartani a mobilját, annak kifejezetten jó megoldást kínálhat ez a kényelmes füles. Az ára 10.43 euró a LITBMEIZUEP21 kuponnal, a szállítás pedig 4.85 euró, és ezt sem fogják vamolni. Klikk ide a részletekért.

Reméljük tetszik a felhozatal.

Forrás: Lightinthebox

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid