Durva mennyiségű Xiaomi Pocophone F1 kelt el alig 5 perc alatt

0

Nincs mit azon szépíteni, hogy a Xiaomi Pocophone F1 egy félelmetesen jó ajánlat, tekintve a felsőkategóriás hardvert, és a mobilon található kedvező árcédulát. A készülék első villámvására nemrég zajlott az indiai Flipkarton, ahol valószínűleg ez volt a legnagyobb és a leggyorsabb zászlóshajó értékesítés eddig. Hatalmas mennyiségű készülék talált gazdára, alig pár perc alatt.

A szóban forgó készülék nálunk is kapható, és szerencsére itt sem kerül egy vészes összegbe, így valószínűleg hazánkban is populáris ajánlat lesz belőle. Az indiaiak viszont teljesen megőrültek érte, a legalacsonyabb becslések szerint is több, mint 68 000 mobil kelt el 5 perc alatt. Ez a spekuláció arra az esetre érvényes, hogy ha a legdrágább változtatott akarta mindenki megvenni, viszont ha a vásárlók beérték az alapmodellel, akkor bizony simán beszélhetünk 100 000 telefonról is akár (nem darabszámot, hanem a vásárlások teljes végösszegét adták meg). Nyilvánvalóan az igazság valahol a kettő között lehet.

A következő indiai villámvásár szeptember 5-én lesz, amiről minden okunk megvan feltételezni, hogy hasonlóan sikeres lesz.

A Xiaomi Pocophone F1 nálunk 115 ezer Ft-os áron debütált, és már számos más piacon is kapható világszerte. Ha tudni szeretnéd mi lehet ennek a telefonnak a titka, érdemes elolvasni a korábbi cikkünket!

Ha pedig szereted a Xiaomi cuccokat, akkor érdemes csatlakoznod a nemrég indult Facebook csoportunkhoz:

Itt felteheted a kérdéseidet, vagy megoszthatod a tapasztalataidat a Xiaomi termékeivel kapcsolatban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid