A Meizu trollkodik a OnePlusszal

0

A OnePlus nemrég szervezett egy “nyereményjátékot”, amiben a nyertesek eladományozhatták a 2015-ös Samsung csúcsmobiljaikat egy OnePlus 2-ért cserébe. A Meizu most ennek pont az ellenkezőjét találta ki, ugyanis egy OP2-t egy Meizu Pro 5-re cserélhetük le a #TakeTheHeatOff nevű promócióban.

A OnePlus #TakeTheEdgeOff nevű kampánya azt a “brilliáns” ötletet találta ki, hogy a 200-300 ezer forintos Samsung csúcsmobilunkat (S6, S6 edge, S6 edge+, Note5) ingyen lecserélhetjük egy 130 ezer forintos OnePlus 2-re. Ha ez még nem lenne elég nevetséges, akkor elárulom, hogy a cég nem is mindenkinek adja meg ezt a csodálatos lehetőséget, ugyanis mindössze 50 szerencsést választanak ki, akik ily módon szerezhetnek maguknak egy OnePlus 2-t. Habár jó kérdés, hogy jelentkezett-e egyáltalán 50 ember a #TakeTheEdgeOff-ra. A kampány egyébként jótékony célokat szolgál, ugyanis a leadott készülékeket olyan helyeken fogják majd felhasználni, ahol pl. orvosi szempontból szükség van a mobilokra.

OnePlus-2-header-1

A Meizunak viszont nagyon jó a humorérzéke, ugyanis a #TakeTheHeatOff ennek a kiparodizálása, utalva a OnePlus 2-ben található gyakran túlmelegedő Snapdragon 810-re. A kampány során a OnePlus 2-ért cserébe egy vadonatúj Meizu Pro 5 lehet a miénk, ami anyagi szempontból mindenképpen jó üzletnek hangzik.

A Meizu Pro 5 egyébként egy igazi bestia. Meghajtásáról a Samsung Exynos 7420 gondoskodik, tehát a OnePlus 2-nél egy erősebb, túlmelegedési problémáktól mentes készülék lehet a miénk a #TakeTheHeatOff keretén belül. A Pro 5 kétféle variánsban lesz elérhető novembertől: az egyik 32 GB belső tárhellyel és 3 GB RAM-mal, míg a másik 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel érkezik. Azt még nem lehet tudni, hogy melyik variáns lesz a miénk, ha becseréljük a OnePlus 2-t, habár valószínűleg a gyengébbik modell, hiszen még az is drágább, mint a 2016-os zászlóshajó-gyilkos.

Meizu-Pro-5-6

A huncut kis Meizu tehát jól megviccelte a OnePlust, valamint ügyesen beindította a hype vonatot a Pro 5 körül. Egyébként ha ezek után szimpatikussá vált a gyártó, akkor olvasd el ezt a cikkünket, amiben beszámoltunk arról, hogy az MX5, a Meizu idei csúcskészüléke már Magyarországon is megvásárolható 135 ezer forintos áron, hazai garanciával a Ping Digitalnál.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid