Új ár-érték arány bajnok okosóra Magyarországon

0

Ha valaki okosórát szeretne, akkor nincs egyszerű dolga, hiszen a legtöbb ilyen készülék nagyon drága, az olcsóbbak pedig általában elég gagyik, nem érdemes őket megvenni. Pár hete azonban már hazánkban is kapható a G8 névre hallgató okosóra, ami a 30 ezer Ft alatti ára ellenére nagyon jónak tűnik.

A G8 egy fémházas okosóra, azaz nem csak jól néz ki, de prémium érzetet is kelt. Mindez persze semmit sem érne korrekt kijelző nélkül. Szerencsére ezzel sincs gond, hiszen az óra egy 1.54 colos IPS megjelenítővel bír (240×240 pixel), ami napfényben is jól látszik és a betekintési szögei is kiválóak. Egyébként ez az a terület, ahol a legtöbb olcsó okosóra elvérzik.

G8-okosora-1

Az óráról azt érdemes tudni, hogy egy saját szoftvert futtat, amire nem lehet extra appokat telepíteni, de nagyon sok funkciót kapunk gyárilag. Nézzük a legfontosabbakat!

  • Mutatja az időt és a dátumot, háromféle órakép közül választhatunk (két analóg és egy digitális).
  • Kijelzi a mobilunk értesítéseit (Facebook, e-mail, SMS, stb.), így ha történik valami, akkor nem kell rögtön a telefonhoz nyúlni, elég csak ránézni az órára.
  • Multimédiás funkciók: kamera, diktafon, képnéző, videólejátszó, zenelejátszó.
  • Mozgással, sportolással kapcsolatos funkciók.
  • Anti lost (jelez az óra, ha eltávolodtunk a mobilunktól).
  • Hívás indítás és fogadás (telefonon keresztül vagy önállóan, saját SIM kártyával), telefon kihangosítása.

Az óra persze sok más dolgot is tud, de ezek azok a funkciók, amiknek bárki hasznát veheti a hétköznapokban.

Ahhoz képest, hogy milyen apró eszközről van szó, elég sok mindennel fel van szerelve. Kapunk például microSD kártyahelyet és SIM foglalatot, van microUSB port, kamera, mikrofon, hangszóró, és egy korrekt akkumulátor is, ami 2-3 napos használati időt biztosít. Ez utóbbi azért is nagyon jó hír, mert a legtöbb okosóra akksija egy napot is alig húz ki, legyen szó akármilyen drága, márkás termékről.

A G8 okosóra már kapható Magyarországon, mégpedig nagyon kedvező áron, 1 év garanciával és ingyenes szállítással.

DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid