Menő Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár EU raktárról + további Xiaomi akciók

0

Egy darabig még biztosan engedni fogja az idő, hogy biciklire pattanjunk, és miért ne egy elektromos bicikli nyergében kerüljük el a zsúfolt tömegközlekedést, a zajos forgalmat? A TomTop webáruházának köszönhetően most nagyon jó áron rendelhető a Xiaomi HIMO C20, ráadásul a termék német raktárból érkezik, így a vásárlást nem terheli semmilyen egyéb költség, plusz a szállítás gyors és ingyenes.

Xiaomi HIMO C20 e-bike

A Xiaomi bringája 20 colos kerekeken gördül, strapabíró alumínium burkolata pedig egy 250W teljesítményű elektromos motort rejt magában. A készülék maximális sebessége 25 km/óra, a váz teherbírása pedig 100 kg. A bicikli belsejében 10 Ah kapacitású akkumulátor található, ami teljesen elektromos meghajtás esetén nagyjából 50 km hatótávot képes biztosítani, ha pedig mi is szeretnénk egy kicsit tekerni, úgy hibrid üzemmódban elérhető a 80 km is. A gyártó gondolt a biztonságra is, sőt, igazából kiemelt fontossággal kezelte a kérdést, ezért a szerkezetet masszív fékekkel látta el elől és hátul egyaránt, hogy a hirtelen helyzetek ne váljanak veszélyessé.

Ha netalán szállítani, vagy csak simán elpakolni kell a készüléket, jól fog jönni, hogy a pedálokat és a kormányt be lehet hajtani, ezután oda és úgy rakod a masinát, ahogyan neked kényelmes. A Xiaomi HIMO C20 ideális a városi cirkáláshoz, ingázásra két település között, bevásárlásra, és úgy általában a mindennapos használatra. Nincs többé BKV, bűz, zaj és tömeg. A Xiaomi HIMO C20 most magyar valutára átszámítva nagyjából 227 ezer forintos áron rendelhető, és a már említett német lerakat miatt a TomTop ígérete szerint akár 5 munkanapon belül is megkaphatjátok a terméket. További műszaki részletek, és a megrendelési opciók ezen a linken tekinthetőek meg!

További Xiaomi akciók

Xiaomi 1MORE vezeték nélküli fülhallgató

 

Az elektromos biciklin kívül említést érdemel még néhány termék a TomTop kínálatából, például a szintén Xiaomi márkájú 1MORE hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, melynek belsejében Bluetooth 5.0 modem található, és az 55 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően 6 és fél órán keresztül képes üzemelni.Ha pedig igénybe vesszük a gyorstöltésre is alkalmas bölcsőt, akkor 24 órán keresztül is működni fog. A fülhallgató nem csupán zenehallgatásra, de telefonhívások lebonyolításához is kiváló, a készüléken lévő mikrofont még zajszűréssel is ellátta a gyártó. A Xiaomi 1MORE vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 17 200 Ft-os áron rendelhető, a prémium készülék megbízható társad lesz akár sportolni, akár utazni mész. A készülék részletes ismertetését és a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok!

Xiaomi Yeelight Meteorite LED plafonlámpa

A Xiaomi Yeelight Meteorite LED lámpa kellemes, meleg fénnyel borítja majd be otthonodat, pontosan hangulatodnak megfelelően. A készülék könnyedén hozzáadható okosotthon rendszeredhez, mivel a vezérlése WiFi kapcsolaton keresztül is lehetséges. A készülék 40000 munkaórára van hitelesítve, tehát a beszerzése abszolút hosszú távú befektetésnek tekinthető. A termék nem vízálló, elsősorban a házon belül érdemes használni, viszont a gyártó ellátta egy porálló bevonattal, amitől az még tartósabb lesz. A Xiaomi Yeelight Meteorite LED lámpa most durván 25 000 Ft-os áron rendelhető a TomTop webáruházából, ráadásul EU raktárból, érdemes rá lecsapni. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro elektromos roller

Amennyiben elektromos bicikli helyett inkább egy roller lenne számodra megfelelő, akkor érdemes közelebbről is megismerkedned a Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro-val, ami 25 km/óra maximális sebességgel, 45 km hatótávval, 100 kg-os teherbírással és IP54 szabványnak megfelelő külső borítással rendelkezik. A készülék nagyjából 147 000 Ft-os áron rendelhető EU raktárról gyors szállítással, a készlet erejéig. A roller részletes ismertetését, és a megrendelési opciókat ezen a linken találjátok!

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid