Hamarosan tesztelni kezdik a Samsung Galaxy S11 periszkópos kameráját

0

Friss jelentések szerint a Samsung hamarosan olyan tesztelő eszközöket fog kapni, amelyekkel a Samsung Galaxy S11-be szánt periszkópos kamerákat fogják ellenőrizni. A teszteléshez használt alkatrészeket szintén egy dél-koreai cég készíti, a MediaTech Systems.

Az eszközök arra szolgálnak, hogy a gyártó meg tudja vizsgálni az új kamerák prototípusait, mielőtt az azt előállító cég megkezdené a komponens szállítását. Ami a hátlapi kamerakészletet illeti, a szóbeszéd szerint a Samsung 5x optikai zoomra fog váltani a következő zászlóshajó eseteben, az elsődleges szenzor pedig 108 megapixeles lesz. A hatalmas felbontású érzékelőt egy olyan modulba építik majd, melyet a Samsung Electro-Mechanics csapata fog előállítani.

Egy ilyen modullal tesztelik majd a Samsung Galaxy S11 zoom kameráját

Periszkópos kamera, magas felbontású elsődleges érzékelő, ezek sem érdektelen hírek, de egy egészen különös is napvilágra került, mely szerint a Samsung Galaxy S11 még spektrométert is kapni fog. Egy ilyen szenzor képes analizálni különböző anyagok kémiai összetételét, de következtetni tud ételek kalóriatartalmára, vagy italok alkoholszintjére. Nyilván egy ilyen fejlesztés elsősorban az egészséges életmódot követő felhasználóknak lehet hasznos, és betöltheti a hiányzó pulzusmérő által hagyott űrt. Nem semmi hírek ezek, de ne feledjétek, hivatalos megerősítés egyelőre nincs, szóval érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az új infókat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid