Méretes aksival jön a LeEco Le Pro 3

0

Arról már írtunk korábban, hogy a LeEco egy félelmetes képességekkel rendelkező vadonatúj okostelefonnal készül, ami a LeEco Le Pro 3 névre fog hallgatni. Az AnTuTu adatbázisában feltűnő – és ott rekordot döntő – mobilról kiderült, bestiális hardverelemekből építkezik, és mellé egy igazán méretes akkumulátort, valamint egészen karcsú házat kap.

Az erős alkotóelemek mellé illik egy olyan telepet pakolni, ami bírja a gyűrődést, de az ázsiaiak nem voltak szívbajosak, és egy 5000 milliamperórás aksit építettek a készülékbe – ha hihetünk egy új kínai forrásnak. A LeEco Le Pro 3 ennek ellenére nem lesz egy bumfordi szerkezet, mert állítólag csak 7 mm vastagra szabják a telefon házát. A telep kapacitását tekintve ez több, mint meggyőző.

LeEco-Le-2-Pro-header

A friss hírek szerint a LeEco okostelefonja új szoftvert kaphat, ami a videózásra, valamint a közösségi integrációra lesz kiélezve. Hogy ez a gyakorlatban mit jelenthet, egyelőre sajnos nem tudni. A további pletykák szerint a Le Pro 3 belsejében a következő hardverelemeket fogjuk megtalálni: Qualcomm Snapdragon 821 chipset, 6 GB RAM, 64 GB háttértár, 16 megapixeles elsődleges kamera és egy 8 megapixeles előlapi szenzor. A hivatalos bemutató napja azonban még mindig rejtély.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid