Mi Fan fesztivál a Geekbuying oldalán

0

Kedvenc kínai márkánk a napokban múlt 9 éves, amely mellett a Geekbuying sem mehetett el szó nélkül, így hatalmas promóciót állítottak össze, melynek keretein belül rengeteg Xiaomit terméket akcióztak le.

Aki esetleg nem ismerné a történetet, a Xiaomi szinte meteorszerű emelkedést produkálva hódította meg a világot, és mostanra szinte minden piacon jelen vannak, ráadásul szinte nincs olyan termék, amit ne találnánk meg a nevük alatt. Természetesen nem mindent ők gyártanak közvetlenül, ám kifejezetten minőségi gyártókkal dolgoznak együtt, és adják a nevüket a termékekhez.

Éppen ezért is érdekes a Geekbuying legfrissebb akciója, ahol iszonyat sok termékhez juthatunk hozzá kedvezményesen. A Top Seller kategóriába a legkeresettebbek kütyüket szedték össze, így nem véletlen, hogy a nyár közeledtével ezek között találunk gimbalt, napszemüveget és elektromos rollert is.

A New Arrivals között a legújabb Xiaomi cuccokból csemegézhetünk, így a Mi 9 széria tagjai, vagy a legújabb robotporszívójuk sem maradhatott ki a választékból. Ha itt sem találjátok meg amit kerestek, akkor sem kell elkeserednetek, hiszen ez alatt kategóriákba sorolva korrekt kínálat tárul elénk, ahol játékok, okostermékek, ruhák és mindenféle hasznos kütyü megtalálható. A részletekért katt ide.

Sokan nem szeretnek várni várni a termékekre, és nekik jó hír, hogy természetesen az EU raktáras cuccok sem maradhattak ki az akcióból. A spanyol, német, lengyel és olasz raktárakból is csemegézhettek. Innen szokás szerint néhány napon belül készhez kapjátok a csomagot, ráadásul semmilyen plusz költségtől nem kell félnetek. A teljes kínálatot ezen az oldalon tekinthetitek meg.

Néhány friss kupont is kaptunk, melyek a készlet erejéig használhatóak fel.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid