NEM szűnik meg egy rakat Xiaomi Redmi telefon frissítése!

0

A Xiaomi általában példásan áll a frissítésekhez, és ez valószínűleg a jövőben sem fog változni, ám most bejelentették, hogy néhány régebbi Redmi modell esetében megszűnik a heti béta frissítés. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy az említett modellek támogatása véget érne, normál frissítések továbbra is lesznek.

A hivatalos MIUI fórumon tették közzé a hírt, miszerint az alábbi készülékek nem kapnak több heti béta frissítést:

  • land_global – Redmi 3S/Prime
  • omega_global – Redmi Pro
  • markw_global – Redmi 4 Prime
  • rolex_global – Redmi 4A
  • prada_global – Redmi 4 Global
  • nikel_global – Redmi Note 4 (MTK Version)
  • kate_global – Redmi Note 3

Ezek közül már a legújabb modellek is közel 2 évesek, és alsó-, illetve középkategóriás készülékekről van szó, így akkor sem kellene túlzottan szomorkodni, ha egyáltalán nem kapnának több nagy rendszerfrissítést. Szerencsére azonban erről szó sincs, csak a heti fejlesztői béta (Developer ROM) szűnik meg, aminek az oka, hogy a különvált Redmi a stabil rendszerekre szeretne inkább koncentrálni ezen régebbi készülékek esetében. A lényeg pedig a következő:

The normal upgrade for other devices will not be affected for the time being. If there are any changes for other devices, we will keep users informed.

Tehát a normál frissítések továbbra is jönni fognak, a felhasználók jelentős részét nem is érinti ez a dolog, nem kell pánikba esni.

Az egész félreértés egyébként a GSMArena oldaláról indult, ahol vagy nem értették meg a bejelentés lényegét, vagy szimplán csak rosszul fogalmazták meg a cikket, és rengeteg oldal vette át innen hírt.

Forrás: GSMArena, MIUI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid