Mindössze egyetlen lényeges különbség lesz a Galaxy S20 és a Galaxy Note 20 között

0

Az utóbbi években folyamatosan csökkent a különbség a Galaxy S és a Galaxy Note szériás mobilok között, idén pedig minden eddiginél közelebb állhat egymáshoz a két sorozat a legfrissebb hírek szerint.

Az egyik ismert szivárogtató, aki általában eléggé képben van a Samsung terveivel, nemrég azt írta Twitteren, hogy nem lesz szignifikáns különbség a Note 20 és az S20 mobilok specifikációi között, és ebbe a kamerák is beletartoznak.

Egy másik ismert forrás megerősítette az értesülést, sőt, egy kicsit tovább is ment. A következőket írta: “Gyakorlatilag minden ugyanaz lesz. Csak gondolj az S szériára S Pennel és szögletesebb sarkokkal.

Az egyetlen lényeges különbség tehát valószínűleg csak a Galaxy Note széria védjegyének számító S Pen lesz, ezen kívül annyi változás várható még, hogy kevésbé lesznek lekerekítve a sarkok. Minden más fontosabb jellemző marad, mint például a 120 Hz-es Infinity-O kijelző, az Exynos 990/Snapdragon 865 chipset, a hátlapi kamerák, az előlapi kamera, és valószínűleg az akkumulátorban sem lesz lényeges eltérés.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid