Gyengébb hardverre válthat az LG G9

0

Eddig úgy tudtuk, hogy az LG G9 a csúcskategóriában igyekszik majd magának rangot és nevet szerezni, ám a legújabb értesülések szerint a dél-koreai vállalat teljesen újragondolhatja a készülék pozícióját a termékpalettáján. Ezek a hangok azt állítják, hogy a telefon belsejében bár 5G képes lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, az nem a Snapdragon 865 lesz, hanem a Snapdragon 765G. 

Ha valóban beigazolódnak ezek a szóbeszédek, akkor a V60 ThinQ lehet az egyetlen olyan okostelefon az LG idei kínálatából, ami a Samsung csúcsmodellekkel versenyre kelhet. Persze azért így sem kell majd lesajnálni az LG G9-et, hiszen a Snapdragon 765G bőven elegendő teljesítményt biztosít az átlagos felhasználó számára, ráadásul a gyártó ezen döntése jócskán csökkenteni tudná a vételárat. És persze az 5G kapcsolatokról sem kellene lemondani, ami sokak számára ugyanúgy szempont lehet.

Állítólag ilyen lesz az LG G9

Amúgy nem csupán az LG hozhat hasonló döntést, a Google kapcsán is azt beszélik, hogy a Pixel 5 szintén Snapdragon 765G-vel érkezhet. Persze ezeket a pletykákat nem erősítették meg, nyilván biztosak csak akkor lehetünk bennük, amikor bemutatják a telefonokat.

Az LG G9 bemutatójának rendesen betett a koronavírus járvány, hiszen elviekben a mobilt valamikor az idei év első felében leplezték volna le, de most már ez egyáltalán nem tűnik biztosnak. Ami pedig a készülék további hardveres jellemzőit illeti, a pletykákban tripla vagy négy kamerás képrögzítő rendszert emlegetnek a hátlapon,  méretes OLED kijelzőt jósolnak, illetve hatalmas kapacitású akkumulátort. A telefon elvileg megőrzi a fülhallgató kimenetet is, aminek biztosan sokan fognak majd örülni a potenciális vásárlók közül. Egyelőre többet nem tudni a mobilról, de ha újabb információk derülnek ki, akkor természetesen tudósítani fogunk róluk.

LG G4

Egyébként nem ez az első eset, hogy az LG egy gyengébb hardver mellett teszi le a voksát a G szériában. Ha emlékeztek még a 2015-ös LG G4-re, az Snapdragon 808-cal jött a 810 helyett, de ennél ugyebár az utóbbival kapcsolatos melegedési problémák álltak a háttérben.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid