Mini GPS nyomkövető akcióban

0

Ha aggódsz az autód, táskád, vagy akár a gyermeked biztonságáért, és szeretnéd, hogy bármikor lekérdezhesd a helyzetét, akkor érdemes beszerezni egy GPS-es nyomkövetőt. Most egy nagyon olcsó típust mutatunk, ami most kb. 2500 Ft-ért beszerezhető.

GF-07 mini GPS nyomkövető most akcióban 8,99 dollárba kerül, ami kb. 2500 Ft-ra jön ki, ráadásul ingyenes rá a szállítás. Az egész kütyü mindössze 4×2,6×2 cm-es és 45 grammot nyom, így szinte bárhol elfér, ráadásul van rajta egy mágneses rész is, amivel rá tudjuk tapasztani a fém dolgokra.

A használathoz bele egy SIM kártya, amire ha küldünk egy SMS-t, akkor visszaküldi a pozíciót, amit utána térképen is meg tudunk nézni. Vannak egyéb funkciók is, például hangrögzítés microSD kártyára (mindent SMS-ekkel lehet vezérelni). A leírás szerint a pontosság 10 méteren belül van, és a 400 mAh-s aksival nagyjából 4-6 napos használati idő vagy 12 napos készenléti idő érhető el. MicroUSB porton keresztül tölthető, tehát szinte bármilyen mobiltöltő vagy powerbank jó hozzá.

Saját tapasztalatunk egyelőre nincs a kütyüről, de mindenképpen beszerzünk mi is egyet tesztelni. Részletek és vásárlás az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid