Ez lehet az első kijelzőbe szerelt kamerával érkező mobil

0

Bár mostanában nagyon mennek ezek a szenzorszigetes telefonok, valahol a gyártók és a felhasználók is érzik, ez a megoldás még nem az igazi, nem erre várunk. Az Oppo élen jár az új ötletek megvalósításában, ezt igazolja egy frissen kiszivárgott render is, amin az R19 nevű készülék látható. A debütálásra váró mobil előlapi kamerája nem a felső kereten, de nem is egy notchon lesz, hanem magában a megjelenítőben kap helyet. 

A helyzet az, hogy ezt a szenzorsziget kérdést az Oppo elég ízlésesen tudja kezelni, hiszen az aprócska csepp alakú notch egészen jól mutat. Ugyanakkor lehet még tovább fokozni az előlap kihasználtságát. A render a Weibo bugyraiból származik, és bár sok érdekes értesülés lát napvilág Kína Twitterén, pont ezért nem érdemes halálosan komolyan venni semmit, amit ott megosztanak. Mindenesetre az Oppo egy olyan gyártó, amelyik simán alkalmazna egy ilyen ötletet, így a kép akár igazi is lehet.

Ha nem hamis, amit látunk. az egyben azt is jelenti, hogy a telefon kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasót kap.

Mivel az Oppo és a OnePlus egy tőről fakad, könnyen lehet, hogy a jövőre érkező OnePlus 7 is valami hasonló módon fog kinézni.

Az értesülés és a render közzétételét egy bizonyos Ice Universe követte el, aki korábban már számos megbízható tippel látta el a tech világot. Amennyiben most is megbízhatóak a forrásai, úgy az Oppo R19 valamikor jövő év márciusában kerülhet bemutatásra. Nektek tetszene egy ilyen telefon?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid