Mégiscsak jövőre lesz hajlítható Samsung okostelefon

0

Az előző hónapban a Samsung vezérigazgatója, DJ Koh, azt nyilatkozta a sajtónak, hogy még idén novemberben találkozni fog a nagyközönség a hajlítható okostelefonjukkal, ami a Galaxy F nevet viselheti majd – legalábbis a legfrissebb szóbeszédek alapján. Mint kiderült, a vállalat egyáltalán nem áll készen arra, hogy a következő hónapban leleplezze a készüléket, helyette felfednek néhányat a specifikációi közül a november 7-ei Samsung Fejlesztői Konferencián.

Jelenlegi ismereteink alapján a Galaxy F kijelzője 4.6 colos képátlóval rendelkezik majd összecsukott állapotban, amikor pedig tablet üzemmódban akarjuk használni, 7.6 hüvelykes felület áll majd rendelkezésre. A kétféle felhasználási mód között a mobil össze, illetve széthajtásával tudunk majd váltani. Az eddigi értesülések alapján a képernyőt nem fogja Gorilla Glass üveg oltalmazni, helyette a Samsung kifejlesztett egy átlátszó polimidet, melyet a Sumitomo Chemical fog gyártani. A szóban forgó anyag sokkal rugalmasabb lesz, mint bármilyen Gorilla üveg, és nyilvánvalóan egy ilyen készülék esetében a flexibilitás elsődleges szempont.

Akárhogy is nézzük ezt a történetet, most már kénytelenek leszünk elfogadni, hogy 2019 elejéig biztosan nem találkozunk a Samsung hajlítható mobiljával. A Galaxy F-et a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a januári Consumer Electronics Show keretein belül leplezik le. A Samsung Galaxy S10 modellek pedig a barcelonai MWC-n mutatkozhat be, így a rajongók egy rendkívül erős évkezdésre számíthatnak.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid