Az utóbbi idők leghasznosabb újítása jön a Messengerbe

0

A legtöbbször kevésbé hasznos, vagy akár sokak számára zavaró újítások érkeznek a Messenger alkalmazásba, ám most egy remek funkciót kezdett tesztelni a Facebook, amellyel vissza lehet majd vonni a már elküldött üzeneteket.

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy egy üzenet elküldése után rögtön meg is bánta azt, a Messenger esetében azonban ez teljesen végleges, nem lehet mit tenni utólag ilyen esetben. Szerencsére ez hamarosan megváltozhat, ugyanis a Facebook már javában teszteli a visszavonás funkciót.

Néhány felhasználónál már meg is jelent az új opció, ami úgy hozható elő, hogy hosszan rányomunk egy üzenetre. Itt eddig csak Törlés (Delete) lehetőség volt, ami csak tőlünk tünteti el az üzenetet, az “Unsend” viszont teljesen visszavonja az, így a címzett sem fogja látni. Persze a hírek szerint erre csak meghatározott ideig lesz lehetőségünk az elküldés után.

Még nem nagyon érdemes keresni a funkciót, egyelőre csak nagyon szűk körben tesztelik, később azonban minden bizonnyal globálisan is bevezetésre kerül majd.

Forrás, Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid