Teljesen megújult szoftverrel jön a OnePlus 6T

0

Hamarosan megérkezik a OnePlus következő mobilja, és bár hardveresen már rengeteg dolog kiderül róla, most végre a szoftveres részéről is elárultak néhány információt.

Még ebben a hónapban bemutatják a OnePlus 6T-t, amely szinte az előddel megegyező hardvert kap, mégis lesz számos érdekes újítás. Nagy fejlődés várható többek között a szoftver terén, amelyről Szymon K., a cég vezető szoftvertervezője beszélt egy interjú keretein belül.

Egy teljesen új felhasználói felületet kapunk majd, melyet természetesen ezúttal is az OxygenOS felülete szolgáltat. Részleteket nem osztott meg, de nagyon gyors, és reszponzív rendszert ígér, amely mindenféle lassulástól és akadástól mentes lesz. Szeretnék jobban kifejezni a OnePlus egyediségét, és állítólag az eddigi legjobb OS-re számíthatunk majd tőlük.

Fejlődik a gesztus alapú vezérlés is, és egy új mozdulatsor is bekerül. A kijelző alján jobbra húzva ujjunkat rögtön az utoljára használt applikációhoz jutunk. A bekapcsoló gombot fél másodpercig nyomva a Google Asszisztenst aktiváljuk, melynek gyors elérését sokan hiányolták az elődből. A scrollozáson is sokat javítanak, állítólag ha egy applikáción belül görgetünk, akkor az ablak tökéletesen követi majd az ujjunkat, és sokkal természetesebbnek érződik majd ez a folyamat.

Az interjú során azt is megtudhattuk, hogy szoftveresen sokat fejlődik a kamera, így várhatóan sokkal jobb képeket lőhetünk majd, mint az előddel. Ezen kívül az is kiderült, hogy mesterséges intelligencia segíti majd a telefont, és ha alszunk, akkor teljesen minimálisra csökkenti majd a háttérfolyamatokat, ezzel is javítva a készenléti időn.

Forrás: GSMarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid