Missing: Interactive thriller játékajánló

0

A napokban a Play Áruházat böngészve olyan játékra akadtam, amelyhez még csak hasonlót sem láttam korábban…

missing play

“Játék ez vagy film?”- tettem fel magamban a kérdést a mintaképek alapján, és heves izgalommal álltam neki letölteni. Némi várakozás után már ott pihent a telefonomon az indító ikon, csábítva arra, hogy rákattintsak. Ami ez után történt, minden várakozásomat felülmúlta.

missing play3

Egy filmjelenetben találjuk magunkat és nyilván nem én leszek az egyetlen akinek a Fűrész című film jut eszébe a nyitó képsorokról.  Sokat nem szeretnék elárulni, ezért legyen elég annyi, hogy egy szobában vagyunk kiláncolva és ki kell jutni némi fejtörőket megoldva. “-Igen, és?”, tehetnénk fel a kérdést, ám a fejlesztők a film és a játék vegyítését olyan szinten oldották meg, mintha tényleg film lenne, és mi lennénk a főhőse! Azt pedig csak mellékesen jegyezném meg, hogy tűéles a kép, szóval vagy 720p vagy full HD. Egyetlen hátrányt véltem felfedezni, azt, hogy sajnos elég rövidre sikerült ez az izgalmas akció-thriller. To be continued..!!

A játék 434 Ft-ért tölthető le a Play Áruházból.

Na hogy tetszik?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ferenczi Ákos

Sziasztok! 2010-ben lett meg az első Androidos telefonom, azóta tart a töretlen szerelmem a zöld robotos kütyük iránt. Mindig igyekeztem, hogy csúcskategóriás vagy legalábbis ahhoz közeli telefonom legyen. Idén novemberben jelentkeztem játék tesztelőnek az oldalra, melyben jelenleg egy Sony Xperia Z1 nyújt segítséget nekem. Ha bárki úgy gondolja, hogy górcső alá vetetne egy játékot, ne habozzon, írjon rám bátran! Ákos

NapiDroid