Kihajtható kamerás selfie-mobil Kínából!

0

Az Oppo N3 óta talán annyira nem nagy szám egy forgatható kamerás okostelefon, a piacuk viszont még nincs annyira telítve, hogy ne lenne benne helye egy Doov Nike V1-nek. A trükk a következő: a hátlapi kamera akár 190 fokos szögben ki tud fordulni, és ezáltal a selfie-ket is jobb minőségben készíthetjük el.

A 325 dolláros árért cserébe egy egészen kellemes készülék ütheti a markunkat, már amennyiben nem vagyunk megijedve attól, hogy Kínából rendeljünk, ugyanis a V1 nemigen lesz hivatalosan kapható a Népköztársaságon kívül.

Doov-Nike-V1 (3)

Azt már elmondtam, hogyan működik, illetve a képeken teljesen nyilvánvalóan látszik, hogy miképpen mozog a kamera, azt viszont nem, hegy egy nagyon komoly 13 megapixeles F/2.0-s Sony szenzorról van szó, amiben optikai képstabilizátor is található. Magát a kameraszenzort zafírüveg védi, a fényképezést pedig számos egyedi szoftver segíti majd. A kéttónusú Philips LED villanó padig csak hab a tortán.

Doov-Nike-V1 (2)

A specifikációk alapján a készülék valahol a középkategória tetején helyezkedik el: 5 hüvelykes HD kijelző, négymagos MediaTek MT6732 processzor 1.5 GHz-es órajellel, 2 GB RAM és 2480 mAh-s akkumulátor szerepel a jellemzők között. A mobilon az Android 4.4 KitKat fog operációs rendszerként szolgálni, erre épül rá a gyártó saját Super UI nevű felhasználói felülete.

Doov-Nike-V1 (1)

Ha szeretnétek egy ilyen telefont magatoknak, azt javaslom tartsátok figyelemmel a gyártó honlapját, bár webfordítóra, vagy egy kínaiul jól beszélő barátra szükségetek lesz.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid