Belépőszintű Samsung mobil bukott le!

0

A Samsungra mostanában nem kicsit rájár a rúd. Nem fogy a csúcsmodell, és a piaci stratégiájukat is módosítaniuk kellett. A dél-koreai vállalat az ázsiai piacokon is hanyatlani kezdett, ahol leginkább a Xiaomi lehet a legnagyobb ellenfele.

Egy ilyen kiélezett harcban muszáj minden fronton támadni, a szintetikus tesztek pedig lebuktatták a Samsung egyik legújabb harcosát, ami a belépő szintű mobilok csataterén igyekszik diadalt aratni.

J100F

Valljuk be az őszintét, ilyen specifikációkkal nem tudni mit akarhat a dél-koreai vállalatóriás, miközben a konkurensei “fillérekért” kínálnak csúcshardverrel szerelt mobilokat, ugyanakkor az SM-J100F kódnevű modellnek is biztosan megvan a saját piaca.

Konkrétan egy 4.8 hüvelykes WVGA felbontású (800×480) kijelzővel és egy nem túl gyakorta látható, 64 bites Marvell PXA1908-as processzorral szerelt készülékről van szó. A chipset A53-as magjai 1.2 GHz-en duruzsolnak, és egy Vivante GC7000UL felel majd a grafikus gyorsításért. Ezen felül még 1 GB RAM, illetve 4 GB háttértár található a telefonban, amelynek kb. a fele felett rendelkezik a felhasználó.

Az elő és a hátlapi kamera egyaránt 5 megapixeles, mindkettő képes Full HD felbontású videókat rögzíteni. Ugyan még konkrétan nem lett felfedve, de mivel ez a processzor támogatja az LTE szabványt, így szinte biztos, hogy a Samsung újdonsága megbirkózik majd a 4G hálózatokkal is. Amit még tudunk a mobilról, hogy Android 4.4.4 KitKat-et futtat, és nem hiányzik belőle a WiFi, a Bluetooth, és a GPS sem. Egyértelműen az alsó kategóriába szánt készülékről van szó, sikeressége csupán a megfelelő árazáson múlik, amivel valljuk be mostanában nem kicsit elszállt a Samsung.

Szerintetek lesz sikere?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid