Két Full HD-s kijelzőt kapott a Gionee új mobilja!

0

Hiába halad a technológia az elképesztő innovációk irányába, bizonyos megoldásokért képesek vagyunk változatlanul lelkesedni, még ha kicsit idejétmúltnak is tűnnek. Most beszélhetnék a reneszánszát élő bakelit lemezről, de mivel egy Androidos oldal vagyunk, inkább egy kagyló kialakítású telefon kerül középpontba. Hiába az eszméletlen újítások – nagyobb kijelző, brutális felbontás, hajlíthatóság -, ezt a jól bevált formatervet a vásárlók a jelek szerint nem bírják megunni. A rekordvékony okostelefonok gyártásában is jártas Gionee az ő kedvükben szeretne járni legújabb készülékével, a W900-zal.

Nem lehetetlen, hogy a Samsung Galaxy Golden 2 konkurenciájának szánták a W900-at, ami bizonyos szempontokból jobb is a dél-koreai gyártó termékénél. A két darab 4 hüvelykes kijelző kényelmes egykezes használatot, a Full HD felbontás pedig tűéles képet ígér (550 ppi).

Gionee W900

A valóban kompakt méretű készülék viszont egy kicsit testesre sikeredett, az összecsukott állapotban mérhető 14.8 mm-es vastagságával biztosan nem fog karcsúsági díjakat bezsebelni. Persze az is könnyen lehet, hogy a vásárlók eltekintenek ettől a – mobil méretéhez képest – egészen masszív, 2050 mAh-s akkumulátor miatt. Ezen felül a W900 négymagos 1.5 GHz-es processzort, 2 GB operatív memóriát, 16 GB bővíthető tárhelyet, 13 megapixeles hátlapi, és 5 megapixeles előlapi kamerát, 4.4-es Androidot, és LTE kapcsolódási képességet kínál a szétnyithatós mobilok kedvelőinek. Mindez persze inkább a kínai fogyasztóknak lehet érdekes, mivel nem sok esélye van annak, hogy a készülék elhagyja az ázsiai piacot.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid