Újabb szétnyithatós okostelefon a Samsungtól

0

Manapság az okostelefonok nagy része nem egyéb, mint egy nagy kijelző, és ilyen téren eget rengető innováció nem igazán történik újabban. Van persze Blackberry Passport, vagy Yotaphone, de a készülékek zöme tényleg csak egy nagy megjelenítő kisebb-nagyobb kerettel. A Samsung tavaly kiadott egy mobilt, ami ezen a tendencián próbált meg változtatni: a Samsung Galaxy Golden a szétnyithatós telefonok rajongóinak igyekezett elnyerni a figyelmét. A koreai gyártó biztosan lát fantáziát a koncepcióban, mert a folytatás megérkezett, és a specifikációk alapján ígéretesnek tűnik.

A telefonról a leplet a bemutatás előtt a TEENA nevű oldal rántotta le, a készülék célja pedig nyilvánvalóan a tavaly ilyenkor megjelentetett Galaxy Golden mobil leváltása lesz. A specifikációk alapján egy masszív készülékkel számolhatunk: a telefon lelke egy Snapdragon 801-es chipset lesz, ehhez társul 2GB RAM valamint 16 GB belső tárhely.

A mobil mindkét kijelzőjét egy 3.9 hüvelykes AMOLED panel adja, mégpedig 1280×768-as felbontással, ami egy elég komoly, 382 ppi-s képpontsűrűséget eredményez. A fő kameramodul 16 megapixeles lesz, az előlapi szenzor felbontása pedig 3.7 megapixel. A készülék 4.4.4-es Android Kitkat-el lesz installálva.

Samsung Galaxy Golden 2

Konkrét megjelenési időpont nincs a birtokunkban, de az szinte bizonyos, hogy a terméket az ázsiai piacra szánja a Samsung. Természetesen aki erre a telefonra vágyik, az különféle webshopos megoldásokkal beszerezheti a későbbiekben, az előd például jelenleg is kapható kicsiny hazánkban, valószínűleg szürke importos behozatal révén, eléggé borsos áron.

Nektek tetszik? Ti megvennétek? Írjátok meg nekünk kommentben!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid