Hamarosan jön az LG G Flex 2!

0

A tavaly októberben bemutatott LG G Flex volt a világ második hajlított kijelzős okostelefonja (a Galaxy Round csak pár héttel előzte meg). A gyártó már javában dolgozik a készülék utódján, ami a januári CES kiállításon lepleződik majd le az AndroidAuthority információi szerint.

A G Flex több szempontból is különleges. Egyrészt ténylegesen meg lehet hajlítani a készüléket – még ha kis mértékben is -, és utána károsodás nélkül visszanyeri az eredeti alakját. Másik érdekesség az öngyógyuló hátlap, ami azt jelenti, hogy a kisebb karcok maguktól eltűnnek róla.

lg-g-flex-teszt-hatlap

Az utódról eddig szinte alig tudunk valamit, de azért pár dolgot így is lehet sejteni. A hajlított OLED panel felbontása valószínűleg 720p-ről Full HD-re nő, és képátló pedig talán valamivel kisebb lesz, mint 6 col. A hajlíthatóság mértéke minden bizonnyal megnő majd a G Flex 2 esetében, hiszen az utóbbi évben sokat fejlődtek a hajlítható kijelzők és akkumulátorok. Az öngyógyuló hátlap nagy valószínűséggel marad, és talán még hatékonyabban eltűnnek majd a karcok, mint eddig.

Mást nem igazán tudunk az LG következő nagy dobásáról, de kíváncsian várjuk, hogy mivel állnak elő. A CES január 6-án kezdődik, és Las Vegasban kerül megrendezésre.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid