Mobilra jön az új Diablo játék

0

Az idei Blizzcon tartogatott néhány igazán érdekes történést, például lesz Warcraft 3 újrakiadás, és még sok más klassz dolog, de minket specifikusan egy valami érdekel, mégpedig egy frissen bejelentett mobiljáték. A méltán népszerű hack and slash szerepjáték franchise végre megérkezik okostelefonokra, lássuk, milyen is lesz a Diablo Immortal!

Egyelőre nem tudni pontosan, mikor érkezik az újdonság, de tölthető lesz iOS és Android operációs rendszert futtató eszközökre. Sőt, a Diablo világába kalauzoló játékra már elő is lehet regisztrálni a Google Play Áruházban, aki megteszi, számos extra jutalomban részesülhet. A jelentkezőket később akár jövőbeli bétatesztekre is meginvitálhatják.

A sorozat rajongói számára eláruljuk, a játék története a második rész utáni, de a harmadik epizód előtti eseményeket dolgozza fel. Miután Tyrael arkangyal összezúzza a fertőzött Világkövet, az emberiség magára marad, hogy szembenézzen mindazzal, ami ezután következik. Úgy tűnik, hiába a győzelem a rettenetes Baal felett, a Világkő szilánkjai szétszóródtak a vidéken, és nyomukban ősi gonosz támad fel…

A Diablo Immortal egy online akció szerepjáték, melyben hat ikonikus karakterkasztot személyesíthetsz meg, így lehetsz Barbár, Keresztes lovag, Démonvadász, Szerzetes, Nekromanta vagy Varázsló. A Blizzard ígérete szerint a jövőben még több játszható kaszt kerül a Diablo Immortalba. Ha nem tudod kivárni a megjelenést, akkor halkan említjük, hogy az első két Diablo cím játszható Android rendszeren. Az első epizódhoz egy PS 1 emulátorra, míg a másodikhoz az ExaGear RPG nevű alkalmazásra lesz szükséged. Az emulátor és az ExaGear alkalmazás nem tartalmazza a játékokat, ezeket nekünk kell beszerezni.

Forrás: GooglePlay

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid