Multifunkciós lézeres szintező akcióban EU raktárról

0

A multifunkciós lézeres szintező függőleges és vízszintes lézervonalakkal pásztázza és festi meg környezetét, ideális lehet a legkülönbözőbb felhasználási célokra. Segítséget nyújthat a padlóburkolat, a csempe lerakásához, a tapétázás, a lambériázás, egyes ácsmunkák és más hasonlók kivitelezése során. A készüléket elsősorban a mesteremberek fogják nagy örömmel használni, de mivel egyáltalán nem kerül sokba, bármilyen háztartásban meglehet a maga helye. Külön pozitívum, hogy a termék európai raktárból érkezik, így nem lesznek extra költségek, és a szállítás is hamar lezajlik majd.

A multifunkciós lézeres szintező most 63,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 19 200 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Rövid ismertető

A masina lényegében az általa kibocsátott lézersugarak segítségével felvonalazza környezetét, így biztosít segítséget a különböző munkák elvégzéséhez. Kicsit olyan, mint a hagyományos vízmérték frissített, cyberpunk változata, rengeteg funkcióval és finomsággal kiegészítve.

A készülék összesen 16 lézervonalat bocsájt ki a finomabb pozicionálás és stabilitás érdekében. Az önszintező funkció képes érzékelni a megfelelő pozíciót, a felhasználó ráadásul figyelmeztetést kap, ha nem sík helyre tette a szerkezetet. Az eszközt egyébként nem csak padlóra tehetjük, hanem falra is szerelhető, ha éppen arra lenne szükség.

A szintező mágneses csillapító rendszere gyors kiegyenlítési időt biztosít, a falra két vertikális, valamint két 360 fokos horizontális vonal “rajzolható”. A szerkezet külső borítása ellenálló a vízzel szemben, mégpedig az IP54 minősítésnek megfelelően.

A szerkezet mellé egy távirányító is jár, az egyik gombbal a függőleges, a másikkal pedig a vízszintes vonalakat tudjuk állítani. A szintezőhöz letölthető egy okostelefonos applikáció is, amely extra funkcionalitást tesz lehetővé. A mobil és a műszer Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál.

A készülék saját beépített akkumulátorral rendelkezik, amelynek köszönhetően képes akár öt órán keresztül is üzemelni hálózati csatlakozás nélkül.

Még egyszer tehát: a multifunkciós lézeres szintező jelenleg 63,99 dollárért rendelhető, ami hazai valutában nagyjából 19 200 forinttal egyenértékű. A szállítás EU raktárról történik. Részletesebb ismertetés és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid