Multifunkciós ujjlenyomat-olvasóval jön a Doogee F5

0

Az ujjlenyomat-olvasók lassan olyannyira elterjedtek lesznek, hogy a középkategóriától felfele szinte bármilyen okostelefonban felbukkanhatnak. Ezen túl persze a gyártók igyekeznek kitűnni a tömegből a saját megoldásaikkal, ami halmozottan igaz a kínai vállalatokra. A Doogee egy multifunkciós ujjlenyomat-olvasóval szeretné ellátni hamarosan megjelenő, “liquidmetal” ötvözetből készült telefonját, az F5-öt. 

A Doogee F5 biometrikus szenzora nem csak arra alkalmas, hogy beazonosítsa a tulajdonost, hanem számos más dologra is. Ha az ujjunkat fél másodpercig rajta tartjuk az érzékelőn, a kezdőképernyőn találjuk magunkat. Másfél másodperces érintés esetén a legutóbbi alkalmazásokat mutató menübe vezet minket az ujjlenyomat-olvasó. Ha egyszer rátettük az ujjunkat a szenzorra, az ujjlenyomatunk automatikusan ellenőrzésre kerül, és ha az eredmény egyezik a korábban mentett adatokkal, akkor a készülék felold.

doogee f5 szenzor

A kérdéses érzékelő a készülék hátoldalán foglal helyet, pontosan a kamera, illetve a duál villanó alatt. A mobil úgynevezett “liquidmetal” ötvözetből készül, ami erősebb az alumíniumnál, sőt, állítólag a titániumnál is. A Doogee F5 fontosabb specifikációi: 5.5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző Gorilla Glass védelemmel, nyolcmagos MediaTek MT6753 processzor, Mali-T720MP3 grafikus gyorsító, 3 GB RAM, 13 és 5 megapixeles kamerapáros, 3000 mAh-s akkumulátor, 2 amperes gyorstöltés, valamint LTE modem.

Doogee-F5-has-a-fingerprint-scanner-with-more-than-one-capability

A Doogee telefonja hamarosan megjelenik, és remélhetőleg hazánkba is eljut majd a gyártó hivatalos forgalmazója, a Ping Digital jóvoltából.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid