Nagy bejelentésre készül a Samsung a Note 7-tel kapcsolatban

0

A Note 7 visszahívásának híre bejárta a világsajtót, ám a mai napig nem derült ki, hogy pontosan mi is lehetett a baj a készülékkel. Friss hírek szerint azonban a Samsung hamarosan közzéteszi a vizsgálódás eredményét.

A Galaxy Note 7 első visszahívása után azt lehetett hallani, hogy az egyik beszállítótól származó aksikkal volt gond, de később a kicserélt modellekkel kapcsolatban is merültek fel problémák, ami arra utal, hogy a Samsungnak nem sikerült felderíteni a pontos okokat. Később újabb vizsgálatok indultak a második, végleges visszahívás után, ám eddig semmilyen hír nem érkezett azzal kapcsolatban, hogy mire is jutott a gyártó.

galaxy-note-7-header-01

Dél-koreai források szerint a Samsung decemberben fogja bejelenteni a Note 7-tel kapcsolatos vizsgálatok eredményét, azaz végre kiderülhet, hogy mi is lehetett a gond a készülékkel. Ez már csak azért is nagyon fontos, mert pár hónapon belül érkezhetnek a Galaxy S8 modellek, és nem lenne jó, ha megismétlődne a baki, ráadásul az eset felderítésével részben visszanyerheti a Samsung a vásárlók bizalmát.

A Samsung Galaxy S8-cal kapcsolatos eddigi híreket itt találod.

via Sammobile, forrás: TheInvestor 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid