Jelentős bevételeket hozhat a Google Pixel

0

A Google idén elég jól teljesített a Pixel telefonokkal, a szakmai vélemények pozitívan nyilatkoznak a referenciamobilokról, és ami azt illeti, az Apple iPhone 7 kihívójának számító készülék a vásárlók között is népszerű. Erre utalnak az eladási számok is, amelyek az elemzők szerint jövőre is ígéretesek lesznek. 

A Morgan Stanley pénzügyi elemző cég úgy véli, hogy a Google Pixel, illetve a Pixel XL a jövő év folyamán 5-6 millió példányban találhat gazdára. Ez összességében 3.8 milliárd dollár bevételt jelent a keresőóriás számára. De még ebben az évben is jól fognak kopni a készletek, ha hinni lehet a Morgan Stanley munkatársainak, akik szerint az idei év utolsó három hónapja során el fog kelni 3 millió darab Pixel telefon, ami mindösszesen 2 milliárd ropogós amerikai dollárt jelent a Mountain View-i gigász számára.

google-pixel-vs-iphone-7-kamera

Persze ez sehol sincs az iPhone eladásokhoz képest, az idei üzleti év során az Apple 137 milliárd dollár forgalmat termelt 212 millió eladott iPhone-nal. Az almás vállalat az utolsó negyedév során még várhatóan túlad 45.5 millió iPhone-on, amivel cirka 28 millió dollárnyi bevételt érhetnek el.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid