Nagy bejelentéssel készül holnapra a Samsung!

0

Egy új készüléket jelent be holnap a Samsung, legalábbis ez derül ki a gyártó orosz Twitter bejegyzéséből. Egy kép is kikerült, de ez még sajnos semmi konkrétumot nem tartalmaz, így tehát csak találgatni lehet az új jövevény kilétéről.

samsung-russia

Az egyetlen biztos dolog a dátum. Ezek szerint tehát 2014. március 19-én lesz a bejelentés, azaz holnap. A számok fölött 5 darab különböző színű pontot is látunk, ez jó eséllyel az új készülék színválasztékára utal. Persze felmerül a kérdés, hogy mi újat tud még mutatni a Samsung a Galaxy S5 után. Elképzelhető esetleg az S5 Zoom, amiről pár napja már írtunk, de az is lehet hogy egy új belépő szintű mobil, ami a pletykák szerint Samsung G310 néven fog futni. Ez egy 4 colos WVGA kijelzős készülék lesz majd 1.2GHz-es kétmagos processzorral, 512MB RAM-mal és KitKat-tel.

Korábban voltak hírek egy új prémium készülékről, ami a Galaxy F nevet viseli, de ezt később cáfolta a gyártó. Egyébként mivel a holnapi bejelentés Oroszországra vonatkozik, az is előfordulhat, hogy semmi újat nem látunk majd, csak valamelyik már ismert készülék válik náluk is elérhetővé. A kérdés tehát nyitott, de holnap kiderül minden.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid