Légtisztító vásár: 5 népszerű modell jelentősen leárazva!

0

Az utóbbi években törtek be a köztudatba a különféle otthoni légtisztító berendezések, amelyek hatékonyan javítják a szoba levegőjét, sokkal egészségesebbé és kellemesebbé téve azt. Most több népszerű típust (Xiaomi és BlitzWolf) is jelentősen leáraztak, ráadásul mindet európai raktárról küldik gyors szállítással, érdemes megnézni őket!

Mire is jó egy ilyen légtisztító? Gyakorlatilag a szoba levegőjét szűrik, és nem csak a por ellen hatékonyak, hanem mindenféle apró részecske ellen, például a füst, a baktériumok, a rossz szagok, az állatszőr vagy akár a pollenek, így allergiásoknak különösen ajánlottak ezeket a szerkezetek.

A felsorolt típusokat alkalmazáson keresztül is lehet vezérelni, különféle okos funkcióik vannak, és automata módban is működnek, azaz a lebegő szennyezettségétől függően állítják be a szűrést.

Megjegyzés: az akciók limitáltak, bármikor elfogyhatnak a kuponok! 

Légtisztító kiárusítás, 5 népszerű típus

Xiaomi Air Purifier 3C okos légtisztító LED kijelzővel most 79.99$ a BGHU0961 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~23600 Ft). Kisebb és közepes méretű helyiségekbe ajánlott, óránként 320 köbméter levegőt tud megszűrni. Global verzió, EU-s csatlakozóval.

Xiaomi Air Purifier 3H okos légtisztító OLED érintőkijelzővel most 109.99$ a BGHU0963 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~32500 Ft). Óránként 400 köbméter levegőt tud megszűrni, 48 négyzetméteres vagy ennél kisebb helyiségekbe ajánlott. Global verzió, EU-s csatlakozóval.

Xiaomi Air Purifier Pro nagy teljesítményű okos légtisztító OLED kijelzővel most 148.99$ a BGHU0964 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~44000 Ft). Óránként 500 köbméter levegőt tud megszűrni, akár 60 négyzetméteres helyiségekbe is jó. Global verzió, EU-s csatlakozóval.

Xiaomi Air Purifier Pro H nagy teljesítményű okos légtisztító OLED kijelzővel most 203.99$ a BGHU0965 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~60200 Ft). Óránként 600 köbméter levegőt tud megszűrni, akár 72 négyzetméteres helyiségekbe is jó. Kínai verzió, átalakító kell hozzá.

BlitzWolf BW-AP2 nagy teljesítményű okos légtisztító LED kijelzővel most 95.99$ a BGHU0968 kuponnal európai (CZ) raktárról, gyors szállítás (~28400 Ft). Óránként 500 köbméter levegőt tud megszűrni, akár 60 négyzetméteres helyiségekbe is jó. Global verzió, EU-s csatlakozóval. Ár/érték arányban talán ez most a legjobb, mert a szokásosnál is jóval olcsóbban adják, de egyébként a Xiaomikra is megéri lecsapni, ha azok szimpatikusabbak.

Megjegyzés: az akciók limitáltak, bármikor elfogyhatnak a kuponok! 

Ezeket is nézd meg:

Megjegyzések:

  • Az árak a szállítást nem tartalmazzák, ennek a díja változó.
  • EU raktárról (CZ, PL) továbbra is vám- és áfamentes szállítást biztosít a Banggood!
  • További vámmentes szállítások: EU Priority Line, Banggood Express
  • Az “Inclusive of VAT” feliratot keresd, ezek a termékek már tartalmazzák az áfát.
  • A kuponokat az eredeti (nem akciós) árból vonja le a rendszer, ezen ne akadj fenn, a végső ár olcsóbb lesz, mint kupon nélkül.
  • Lehetséges, hogy már nem az összes kupon működik!

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid